Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Uslovi korišćenja

1. Koji su načini plaćanja

– Plaćanje karticom – možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu

  • Placanje pouzecem
  • Placanje preko tekuceg racuna
  • Placanje prilikom preuzmanja proizvoda na nasoj adresi

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen Bank , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Melt Belgrade (poslovno ime: Ana Boskovic pr MELT CFF Beograd) nije u sistemu PDV-a.

Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period.

2. Otkazivanje porudžbine

Već naručena porudžbina se može otkazati najkasnije 3 dana pre isporuke kontaktom na e-mail adresu info@meltbelgrade.com ili pozivom na broj telefona +381643350332. Ukoliko je porudžbina već plaćena pre otkazivanja novčana sredstva će biti vraćena naručiocu u ukupnom iznosu ili u iznosu koji je umanjen za realne troškove koji su postojali do momenta otkazivanja.

3. Politika reklamacija

Obaveštavamo poštovane kupce da reklamacije na robu kupljenu putem našeg sajta mogu izjaviti elektronski na e-mail info@meltbelgrade.com.

Pravo na povraćaj odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda, zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe ili ukoliko je aranzma cuvan ili transportovan na temperaturama koje nisu adekvatne za cokoladne proizvode.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu. Troškove povraćaja robe snosi prodavac isključivo u slučaju lošeg kvaliteta proizvoda, dok u ostalim slučajevima troškove povraćaja snosi kupac.

Po prijemu robe Melt Belgrade ce proveriti kvalitet proizvoda i u slucaju nase greske će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.

Rok za povraćaj novca je 14 dana od dana prijema robe.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

  1. isporuka proizvoda koji nije naručen
  2. isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

*Obrazac za odustanak od ugovora možete pogledati ovde

4. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Firma je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Dina i Maestro metoda plaćanja.

5. Intelektualna svojina

Sav sadržaj (tekstovi, slike i drugi materijali) koji se nalazi na meltbelgrade.com predstavlja intelektualnu svojinu Trgovca ili trećih lica od kojih je Trgovac dobio saglasnost za njegovo korišćenje. Zabranjena je svaka upotreba sadržaja sajta meltbelgrade.com u komercijalne ili u druge svrhe bez izričite saglasnosti Trgovca.

6. Osnovni podaci

Naziv: Melt Sweet Gifts DOO
Poslovno ime: Melt Sweet Gifts DOO Beograd-Novi Beograd
Matični broj: 22001515
PIB: 114293300
Status: Aktivan
Šifra delatnosti: 
Datum osnivanja: 03.04.2024.
Adresa: Narodnih heroja 36a, Novi Beograd
Email: info@meltbelgrade.com
Web adresa: meltbelgrade.com
Kontakt telefon: +381643350332